dimecres, 5 de juny del 2013

Aprenentatges en relació als projectes de millora

PROJECTES DE MILLORA

  • Un món de cartró (Úrsula i Tanit). 
Aquest projecte de millora dut a terme per les meves companyes penso que té com a objectiu principal que els infants gaudeixin del pati a través de materials fets amb cartró. 

He aprés que un material tant quotidià com és el cartró pot oferir una experiència molt enriquidora cap als infants però tot depen de com els hi ofereixis. 

Elles han dut a terme una recerca a fons sobre què podien fer amb aquest material i el resultat ha estat molt interessant: han fet objectes i edificis per tal d'afavorir la creativitat i la imaginació dels nens. 

Els nens, gràcies a aquest material hauran gaudit moltíssim d'aquest i tot no hagués estat possible sinó haguessin tingut aquesta gran idea. 

  • Grup de Priscil·la, Jose i Iratxe. 
Amb aquest treball he après que només amb la observació dels infants, pots extreure totes les necessitats que tenen i així dur a terme el necessari per a satisfer-les. Sempre m'ho havien dit a la carrera però mai tant representatiu com en aquest cas. 

En Jose, un dels components va dir: 

"Varem veure que els nens buscaven llocs on amagar-se i varem decidir posar teles dels arbres al terra per tal que ho poguessin fer".

Aquesta reflexió hem va fer pensar molt i hem vaig adonar de la gran importància que té l'observació i la reflexió dins de la nostra professió. Gràcies a això que va pensar Jose, els nens tingueren al seu abast, un lloc on jugar a l'amagatall.

Per tant, d'ara endavant serà una de les coses que duré a terme a la meva pràctica educativa ja que he vist la conseqüència d'haver-ho fet i que té tants bons resultats. 



ETIQUETES:
5.1: He reflexionat sobre els punts forts i punts febles de cada projecte de millora. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada